29.5.06

Discurs Islamista

(Blog P.Rahola)
Contesto a l'article: DARRERA DEL DISCURS ISLAMISTA SOBRE LA DONA HI HA UN PROJECTE FEIXISTA.
Encara que, el títol de ...PROJECTE FEIXISTA...el trobo desfasat des del punt de vista d'entendre el Feixisme com intrínsecament demoníac. La societat musulmana te les seves deficiències però nosaltres en les democràcies ens hem passat a l'extrem contrari, i quan ens referim als EXTREMS, ja entenem que van associats als EXTREMISMES. Per fer un bon caldo (brou), sempre surt millor amb una barreja més gran de carn i ingredients. Les societats haurien d'integrar el vel de les musulmanes amb els pantalons texans ajustats però, quan el vel ha de tapar fins tota la cara o els pantalons texans son plens de forats i les nenes ensenyen massa, ja som allí als EXTREMISMES. Aquesta senyora que protagonitza la historia de l'article, diu ella mateixa que no és una intel·lectual, i en aquesta matèria que tracta pateix una greu deficiència ja que la cosa no és tan senzilla i requereix fer un anal·lisi molt elevat. Només que, ella segueix el seu camí de carisma revolucionari i és limita a fer el que pot, i per una altre part ja aixecarà la veu qualsevol filòsof per completar el missatge. Al menys jo ja ho he fet de filòsof afeccionat i sense cobrar ni un centim en la web de la Pilar. Salutacions, nois i noies

28.5.06

La Pobresa d'en S. Sostres

(Blog Salvador Sostres)
Contesto al seu artícle.

Referent a l'article que has publicat en l'AVUI del diumenge 28 de maig, he seleccionat aquest teu últim paràgraf: ""...Perquè ser pobre no és no tenir mansions, camises, vaixells o avions. Ser pobre és ser un imbècil, i això no té solució..."". Te contesto: hauries de posar més cura amb el que escrius del contrari t'exposes a fer el ridícul, i no tot val per fer espectacle literari per vendre diaris. La POBRESA també pot ser un qüestió de mala 'sort' o 'desgracia' si voleu, o tirant encara més alt, d'acceptació voluntària vers un camí de perfeccionament espiritual. Tots els monjos i totes les monges han escollit la pobresa evangèlica per entrar a formar part del col·lectiu monàstic, i com a bon lector històric ja sabràs que els monestirs de religiosos van ser en l'Edat Mitjana els més grans dipositaris de la ciència i cultura. Van ser els principals civilitzadors d' Europa amb Sant Benet al davant. Te convé llegir-te la Regla de Sant Benet per comprendre el que és realment la POBRESA. Però en vista de que els articulistes de moda esteu inflats d'anticlericalisme cada vegada feu més el ridícul.

27.5.06

La Vida de Bandoler

Es una feina molt rentable això de fer de lladre en aquest moment de lleis "beatífiques" que existeixen en l'Estat Espanyol. A qualsevol assaltador de pisos amb els seus inquilins a dintre i fet amb violència sense derramament de sang, li cauen uns 5 anys de presó a cada atracador, uns 5 anys de garjola que en realitat passen a ser menys i és redueixen a 2 si existeix bon comportament, i també els 5 anys es poden commutar per l'expulsió del país, amb l’avantatja que poden tornar a entrar d'amagat pels Pirineus. També cal tenir en compte que al sortir de la presò cobren de l'Atur segons el temps que hagin cotitzat estant allí a dintre, i si son gent gran que ja passen dels 52 anys d'edat, la pensiò és perpètua. A qualsevol desmanegat li va millor la vida de "bandoler", que no, la vida de manobre o d'escombriaire, al fi i al cap en aquest mon hi som per patir en la major part del temps que hi vivim. O sinò, mediteu a fons i veureu clar. Però, no us aconsello que us feu bandolers, podríeu anar a l'Infern quan us moriu.

21.5.06

Contuberni Apocalíptic

(Blog P.R.)

M'has fet molta gracia Pilar quan has escrit : ""Stalin en Internet"". Vertaderament, el contuberni Castro-Morales-Chavez és l'encarnació en l'era internàutica del Stalin en forma d'una metafòrica bèstia de tres caps. Quelcom així a les besties de l'Apocalipsi. Em pregunto jo si no estarèm ja al final dels temps amb tot aquest bestiari. Almenys al final dels temps de les bestieses polítiques, les bestieses de les reencarnacions de monstres antics i caducs.

19.5.06

Altre Vegada el General

(Forum M.R.)

Altre vegada ha sigut noticia el discurs del General Màxim espanyol, Pitarch, quan ha dit que "la bandera de España es la que nos marca el norte en nuestra vocación militar" (No és la reproducció exacta, però vinc a dir més o menys el mateix que digué el General).

L’expressió perfecta del General per satisfer als nacionalistes hauria de ser, penso jo, així,: "el Gobierno legalmente constituído es quien nos paga el sueldo y por tanto le debemos reverencia obediencial antes que a nadie más, y ni siquiera a la bandera española".

Si ens encaparrem a fer 'metàfores', certament seria com obligar a un home jove i guapo a enamorar-se d'una dona vella i arrugada, abans que, d'una dona jove i formosa. El Govern no pot ser mai aixecat a la categoria de 'mite' (divinitat), ja ho feren en temps de Nerò i la historia ha demostrat la bestiesa. En canvi la Patria i la Senyera o Bandera, ja es comencen a semblar més a les vedetts de passarel·la, aquelles belleses amb B que estimulen sobremanera als soldats en el camp de batalla, i també als generals, evidentment. ¿Que en penseu de tot plegat?

8.5.06

Salvador Sostres,columnista

(Blog S. Sostres, contestant un article)

Aahhhh!!!, pillet, i vaja amb la sensualitat noi. Ves al tantu que no hi caiguis de quatre potes. L'encant de les fèmines és fantàstic però a la llarga només és una estratagema de la natura per engendrar més catalanets. En la Bellesa hi hem de veure abans que tot al Criador pare del Cel que és el qui ho ha fet tot, i és l’únic que ens ha de resoldre el problemes. Només parles de 'sensualitat' com si sols existís la pell de la companya, però t'hi manca més espiritualitat perquè no anomenes el Cor i l'Amor, o almenys jo no ho he llegit o potser no ho he vist en l'article perquè soc miop.