25.9.06

Montillísme

(Forum Terricabras)
Evidentment, en Montilla es adequat per candidat perque el "cervell" col·lectiu del PSOE o més bé el cervell individual d'en Zapatero ho han decidit, i que la cosa els funcioni a élls o ens funcioni a nosaltres els catalans, ja son figues d'un altre paner. El que si veig segur és que la hipotètica Catalunya Independent amb Montilla al Poder haurà d'apanyar les relacions internacionals que començaràn pels personatges, Chavez, Castro, Putín, i el desbraguetat de l'Iran que no porta mai corbata. Jo m'estimaria més que guanyes n'Artur Mas, al menys tindria més esperances de veure la Condoleizza passejant per Barcelona.

24.9.06

Carta a n' Artur Mas

Això dels diners per a les families que vostè promet no ho veig gaire clar ja que la major part se'ls emportaràn les families dels immigrans especialment marroquins que son els que engendren més criatures, i si els estimulem amb els "diners" ja no cal dir el que en podem esperar: families nombroses d'una religió molt conflictiva. Altre cosa serien les families sud-americanes que amb la seva religió cristiana son més fiables per portar "catalanets" al pais. La cosa funcionaria si és donèssin diners a les families d'arrel catalana i conjuntament a les families d'immigrants que ja porten molts anys aquí i que parlèssin almenys un idioma espanyol (català o castellà), i que demostréssin una bona integració al pais participant en actes culturals nostres i serveis de voluntariat.
Una altre detall que s'hauria de ventilar en els discursos seria que Montillisme equival a Comunisme-Castrisme-Chavisme-Estalinisme i d'altres més perillosos com Hijadisme, i per no dir d'aquell sense corbata de l'Iràn que vol la Bomba Atòmica per exterminar als jueus.
També a voste li convindria pactar amb el PP, ja que ha sigut el millor govern que ha funcionat després de Franco.
I de "independencia" rès de rès, la nostra Catalunya ha de ser una Autonomia perfeccionada al màxim, i llestos. El que passa si es ventila la "independencia" per fer vots que, després molts queden decebuts quan els polítics cambien de línia.
I el més important: ens hem de fer amics dels USA, i caldria posar-se al costat de l'Oncle Sam.

Atentament: Silveri Garrell

23.9.06

Privatitzar Presons

(Llenas Blog)
Privatitzar les presons encara faria més enriquir a les empreses que guanyen milions tal com diu l'article, i si guanyen milions les empreses ja sabem de sobres a quines butxaques graten: a les butxaques dels que pateixen precarietat laboral i altres escassetats. Que guanyin milions les empreses o que en guanyi l'Estat o la Generalitat, no hi veig gaire diferència. Una bona solució per estalviar diners en les presons seria fer cursets de capacitació de guàrdies vigilants per a tots els aturats, incluïdes les dones, i per fer-los pujar a dalt a les torretes a vigilar a cop d’ull que els engarjolats és portin bé, i no veig que aquesta feineta sigui tan complicada perquè requereixi la presència d'uns "funcionaris" diplomats amb batxiller i tot. Però és clar, això comportaria que els aturats és convertirien en treballadors "útils" a la Societat, i UTIL és semblant a "espavilat", i precisament d'ESPAVILATS els nostres governs -i autonòmics inclosos-, no en volen, perquè prefereixen tenir als aturats ben imbècils tancats a casa seva, sense pensar gaire, sense dir ni piu, i enganxats a la droga de la Tele-Brossa.

17.9.06

Ratzinger i l'Islam

(Blog P. Rahola)
La Pilar Rahola en el seu article diu que el Papa Ratzinger ha demanat perdò per una menció en un discurs d'una frase denigratoria contra Mahoma. La frase que ha aixecat la polssaguera la trobareu aquí http://www.libertaddigital.com/noticias/noticia_1276288074.html i la va pronunciar l'Emperador bizantí Manuel II Paleòleg a l'any 1300. Jo li contesto a la Pilar:

Alerta Pilar: suposo que tu llegeixes el diari El País, i aquest diari diu avui exactamentel el següent: ((((El secretario de Estado, Tarcisio Bertone, dijo que Benedicto XVI lamentaba vivamente que sus alusiones críticas al islam "pudieran resultar ofensivas" para los musulmanes. Esta mañana, durante el rezo del Ángelus, el pontífice ha pedido perdón con las mismas palabras, y ha expresado su esperanza de que eso "calme los ánimos".)))) Com podem veure lamentaba vivamente no consisteix en demanar perdò. Després el mateix diari segueix dient "el Pontífice ha pedido perdón con las mismas palabras", que vol dir les paraules mateixes de lamentaba vivamente, i per tant aquest DEMANAR PERDÒ és inexistent, i el diari El Pais ho posa en els titulars per fer bones vendes. La cosa queda ben clara per qui sap llegir. Es l'estratagema dels titulars dels diaris que normalment gasten una petita broma i fan trampa al públic tergiversant la noticia vers al millor morbo possible. De DEMANAR PERDÒ, realment no n'hi ha, i el mateix diari El PAIS, anticlerical per excel·lència, ho confirma clarament en el cos de l'article i ho falsifica en els titulars. Més clar que l'aigua. Llegiu atentament El PAIS del diumenge 17 de setembre de 2006.

13.9.06

Sisena Hora (6-H)

(Forum Terricabras)
Això d'establir una sisena hora a l'horari lectiu és una bona idea que acostumarà als infants a treballar més hores, perque se'n fàcin càrrec de que quan siguin grans per guanyar-se les garrofes els tocarà suar molt, que és el mateix dir que hauràn de fer moltes hores, que és el mateix dir que els relotges ja els fan els suissos. Després ens sortiràn les associacions de protecció de la Infancia i diran que és una tortura això de estudiar tantes hores, es clar. El que aniria bé doncs per la salut mental dels nanos es passar-se tot el dia a la tumbona en lloc d'anar a l'escola, a ben segur que tots sortirien escriptors de novel·les verdes amb el seu avorriment imposat.

11.9.06

Confiar en la Col·lectivitat

(Fòrum Terricabras)
Dius, Cromndoc: “...Segons el nazisme, perseguir jueus a base de multituds rabioses era part de la normalitat. Una tradició és bona només perquè algú la defensi??..”. Contesto: Fer comparança entre la persecució dels jueus i les processons religioses, es caure en el surrealisme. Les processons no persegueixen a ningú ni tampoc perjudiquen a ningú i tan sols les podríem comparar amb qualsevol manifestació pacífica de carrer de tipus polític. En les “processons” polítiques tampoc consulten primer a la gent per veure s’hi estan d’acord, senzillament les organitzen, les fan i llestos, ja que les lleis ho permeten. Em compares les processons amb coses totalment diferents, com persecució de jueus, maldats col·lectives, bomba de Hiroshima, i el mandat d’en Rajoy. Per “confiar en la col·lectivitat”, hem d’anar amb peus de plom, es indubtable, però en quant a la Col·lectivitat com un multi-individualisme, també te la seva anima pròpia, també te el seu bon cor. Els mateixos dubtes per confiar en la Col·lectivitat els podem tenir també per confiar en un cabdill individual qualsevol o simplement en la nostra mateixa individualitat personal. En resum: hi ha bo i dolent, tan en la Col·lectivitat com en l’Individu. La Col·lectivitat es un individu grandiós format per moltes cèl·lules. Per “confiar” cal flairar primer la vianda que ens ofereixen per saber si ens poden enverinar. Filosofia d’ermità bruixot de moda.

Paraules Poc Afortunades

(Blog Pilar Rahola)
La Pilar Rahola considera "poc afortunada" una frase d'en Duran Lleida que criticava el dret al vot prematur dels immigrants, i jo li contesto l'article:

La frase d'en Duran Lleida que dius va ser "poc afortunada", més aviat ho hem d'entendre que va ser "poc ben rebuda" que ve a semblar el mateix pero amb significat diferent. Les frases dels "profetes" sempre han sigut molt mal rebudes però sí molt afortunades i oportunes per senyalar uns problemes a corregir. Nomenar "poc afortunada" a la frase d'un exabrupte profeticial ens fa còmplices del bàndol contrari, del bàndol dels qui tot els va bé.

10.9.06

Rubianes l'Insultador

Referent a'n Rubianes que va llençar uns insults molt greus, de donar pel darrera i altres marraneries contra Espanya i els espanyols, jo em poso de la part dels espanyols en general ja que els seus insults (els he sentit per la radio i encara diu coses més guarres que en els diaris no surten) anaven dirigits inequivocament contra Espanya, encara que després és vulgui disculpar y demostrar que en realitat només insultava a una "altre" Espanya, la que va afusellar Lorca, la que va desencadenar la Guerra Civil i eccètera. Però no podem fer entelequies i d'Espanya només n'hi ha una, ens agradi o no. Li van vetar l'obra de teatre només en un local que és financia mitjançant bona part dels impostos dels espanyols, i en canvi li deixen fer l'obra en un teatre privat, però encara han sigut molt tous amb éll: l'haurien de haver vetat del tot fins que hagués demanat perdò, ja que això de demanar perdò és de moda avui.

9.9.06

Mani, mani, Sr. Mas

A mi m'agradaria que manés Mas i si convé que pactés amb el PP abans que amb cap altre membre del trencat Tripartit, a la fi i al cap, el sistema dels polítics és pactar amb el mateixíssim Diable si convé. La Política s'aguanta amb els pactes i per pacte més surrealista i immoral el veiem en el que van fer la colla del Tripartit com a confabulació vers poder derrocar CiU de la Presidència. CiU és un partit nacionalista moderat que també és pot interpretar "descafeïnat" en Independentisme, i a molts de nosaltres ja ens va bé per no posar-nos massa nerviosos i engegar-ho tot a rodar. La Cafeïna Nacionalista converteix els catalans en unes bestioles molt bellugadisses que claven mossegades a cada cantonada.