24.11.06

Investidura d'en Montilla

Com si ens sobréssin els diners a Catalunya per poder continuar fent eleccions anticipades, les quals eleccions costen centenars de milions de pesetes per pagar tota la despesa organitzativa i el personal de les taules. Així que, en aquest moment s'ha elegit un president i un triunvirat que tenen un 80 per cent de probabilitats de que tornin a funcionar malament entre élls mateixos. Ja ho havia dit abans n'Artur Mas,: "entre ells mateixos és fan l'oposició". Catalunya, ja pots anar preparant la butxaca per sufragar noves eleccions dintre de poc, és el nou luxe consumista català de moda: canviar cada 3 anys de president com si fos de gabardina. Mai segones nupcies han sigut millors, i els savis amb corbata del Parlament ja ho saben de sobres, especialment en Benach que és el guardià màxim de les decisions finals del Parlament. Sort li desitjo a'n Montilla, perque ens hi juguem les garrofes tots plegats però, per favor, que no pasi de ser en aquest moment un president andalús, perque amb aquest estil de fer política quan hi posin un president moro, ja patirem...

9.11.06

Fora el Notari

(Llenas blog)
En vista dels resultats finals, n'Artur Mas hauria de desfer la signatura del notari i pactar amb el PP i llestos. A la fi i al cap, a una traveta se la de combatre amb una altre traveta, i aquesta és la política que s'estila en aquests moments, pactes fins i tot amb el Diable per guanyar la Presidència. Encara manca la sesió de votació de la Investidura i per la meva part no he perdut les esperances de veura a n'Artur Mas de president. Quan sigui l'hora de les votacions ja en parlarèm. CiU, PP, CC i no recordo que més, haurien de sumar per donar la butaca a'n Mas. Espero que és compleixi allò de "rectificar és de savis" per part de CIU, i que estripin els papers del notari, la integritat democràtica de Catalunya ho requereix, i encara que n'Artur Mas hagi de passar per una mica de vergonya el patiment paga la pena per salvar la decència democràtica actual.

6.11.06

Tripartit i Contuberni

(Forum Terricabres)
Escric això desprès d’assabentar-me de que el Tripartit ha decidit tornar a les andades i vertaderament em sento molt trist, i tinc el pressentiment de que és complirà la declaració d'Artur Mas de que hi haurà una crisi institucional greu a Catalunya. Això ja és jugar massa brut contra un partit molt catalanista com CiU que per dues vegades li impedeixen manar en la presidència fent-li la traveta. Molta gent ha quedat decebuda i en les properes eleccions ens quedarem en un 25 per cent de participació. ¿¿¿Perquè anar a votar??? molts és pregunten si desprès foten el que volen amb els nostres vots, perquè desprès s'ajuntin tres famílies en pla de màfia conspiradora i s'apropiïn de la Presidència en lloc de deixar-la per al candidat i el partit més votat. Calen polítiques que animin a la gent a dipositar vots a les urnes, del contrari ens encaminem cap a una nova dictadora encara que sigui una dictadura d'esquerres estil socialista, que és el mateix que dir: estalinista. El Tripartit ha guanyat, certament, però sols mitjançant allò que se'n diu un CONTUBERNI, que significa "cohabitació il·lícita, associació il·lícita". Encara que les lleis actuals ho permetin, aquestes lleis actuals son les que convé canviar que sinó ens canviaran elles mateixes la Democràcia per una Dictadocracia.

5.11.06

El Canvi Climàtic

(Rev. ITE, Serv. misioner)
La temperatura planetària augmenta, ja ho sabem y suposaria que al desfer-se el gel dels pols augmentés el nivell del mar fins a límits inimaginables, però no arribaria a cobrir mai la terra completament perquè la terra te un relleu generalment en la major part, però aquest relleu és inexistent també en una bona part de l’escorça terrestre com ara la zona sud dels EEUU on és troba la ciutat de Nova Orleans. El problema que ens podem plantejar és perquè hi ha tanta aigua al mar fins al punt de que si és desgelessin els pols desapareixerien moltes illes, i de fet sembla que és la mateixa aigua del cataclisme del Diluvi, encara que aquesta teoria només l’accepten avui les esglésies evangèliques que defensen el Creacionisme. El mateix Apocalipsi ja ho diu en una visió profètica de “la desaparició de moltes illes”, i també diu “consumits pel foc una tercera part dels arbres i de l’herba verda”. Suposem que el profeta que va rebre las visions de l’Apocalipsi ho devia rebre com un avís abans que com una predicció exacta, o més bé les dues suposicions podrien ser valides. Però com que en el fons son misteris que espanten a la gent millor no parlar-ne (ironia). En quant a la nostra culpa de tot plegat, és el nostre consumisme que com una cantarella pesada sempre ens el porten a primera plana. Però els principals responsables sempre son els que remenen les cireres, els que governen, de permetre un model de societat de consum exagerat. Penso que tal vegada ens convindria tenir unes lleis com a Cuba amb una cartilla de racionament per no consumir massa, i això molts lectors m’ho tiraran per la cara, perquè el regim cubà no és model de llibertats, però al menys és model d’anti-consumisme, encara que obliguin als cubans a viure com els ermitans i a fer vida molt austera. No tot és tan bo i no tot es tan dolent, però, en una democràcia com la nostra en que la llei permet un cotxe o dos per cada membre d’una familia, crec que ens manca fernos-ho mirar.

4.11.06

Pacte PSC-CIU, possible

(LLenas blog)
Ara ens manca treure el president per a Catalunya. Esperèm que els del PSC tinguin prou seny per donar la presidència a'n Mas. Un pacte entre CiU i PSC és allò ideal ja que n'Artur Mas no crec que s'atreveixi a pactar amb en Carod Rovira després de la gran potada que aquest "Roviretxe" li va fer anteriorment. Si volèm promocionar a Catalunya no hi ha millor candidat que en Mas, o millor dit, un president de CIU. Ens agradi o no, també es un camí per la promoció del mateix PSC en la Historia de Catalunya, aquest possible pacte el pot aixecar de categoria molt segur fins al "talant" de quan hi havia l'històric Pallach. ¡¡¡Visca un pacte CIU-PSC!!!