21.7.07

Josep Piqué, Defenestrat

Ha sigut defenestrat en Josep Piqué, i això demostra que s’havia convertit en un zero a l’esquerra que ja no pintava rés.
Ara han posat un nou cap de colla dels populars catalans al qual li estrabaràn ben fort els cargols tot el que puguin per que sigui el més semblant a’n Manuel Fraga y a’n Vidal Quadras, allò que es diu: emmirallament amb els pares. Sempre es una avantatja pels que manen a Madrid quan posen un principiant novell per cap del partit a Catalunya, i com que un novell es aspirant a fer mèrits per pujar de categoria és veurà més obligat a seguir les consignes del partit. En el cas d’en Piqué com que ja va ser ministre, ja és creia més savi que tota la cúpula madrilenya en paquet i també ja començava a estar-ne masa fart de jugar-se la cara en el Fossar de les Moreres. En Piqué és va acomodar massa a l'independentisme català per guanyar-se els ciutadans i ja veiem com va fracassar. Ara comencem una nova etapa en que realment el PP retornarà als seus orígens de partit de dretes, ja que s’havia aburgesat massa a Catalunya passant a partit de centre i fins i tot acariciant de manera subtil a l’esquerra. Les esquerres catalanes van enlluernar a tot bitxo vivent fins i tot als populars, i no cal ni dir de CiU. A n’Artur Mas també li podríem aconsellar que és pengés el cartell de : “quan les barbes del veí veig pelar tinc que posar les meves a remullar”. La qüestió que hem de tenir en compte els de CiU és que ens convé un bon cop de volant cap a la dreta abans que sigui massa tard. Les postures polítiques és van radicalitzant i convé adaptar-se als canvis, allò que diem fer camaleonisme oportunista. Fins ara hem fet el burro i ja és hora de posar seny. El nostre partit CiU ha de redreçar-se cap a la dreta, s’ha de “autonomistar” en lloc del actual “independistar” que fins ara seguia. Si no ho fem així, n’Artur Mas seguirà el mateix camí que en Piquè: la finestra. Per cert que, no entenc que els guaperes hagin d’anar cap a la finestra, deu ser perquè el que els sobra per un cantó els manca en l’altre cantó de la intel·ligència.

15.7.07

L'Euro-cracia Butxaquera

Avui en les nostres terres catalanes el millor negoci es fer-se polític, i només posant l'exemple de la petita ciutat de Tarrassa podem veure les càrregues d'euros que s'emporten els endollats de l'Ajuntament. Aquí tenim el vincle http://www.forumlibertas.com/frontend/forumlibertas/noticia.php?id_noticia=8702&id_seccion=12
Ya podem mentalitzar als nostres nanos que la millor carrera per estudiar és la de Ciències Polítiques. Ja no cal ni dir el que tots pensem per dins, que realment malpensem de tota la clase política, perque tots van a cobrar fent servir un carretò en lloc d'una cartera. Tanta "democracia" que la volem posar a l'altar de les més altes virtuts cíviques i ja veiem en que s'ha convertit. A ben segur que els sastres dels polítics quan els hi fan els vestits ya deuen preveure la construcció de certes prendes i les deuen fer amb les butxaques més fondes per facilitar la seva tasca quan han d'anar a cobrar la setmanada. La crítica esta servida i qui tingui una soluciò millor que l'exposi. Els vertaders "savis" en política no tenen que ser forçosament els que seuen en les butaques presidencials, també la gent del carrer som "savis" en política, almenys els que pensem una mica i tenim dos dits de front encara que siguèm pocs, però no hem estat catapultats cap a la fama i d'aquí que la plebs no ens reconeix. Realment tenim els polítics que ens mereixem, els polítics de la nostra "euro-cracia", en la que el vertader rei és l'EURO. En quant a les independencies periferiques, ja no cal ni dir que cobren més....

8.7.07

Educació P. Ciutadania-1

El meu cartipàs sobre l’Educació Per A La Ciutadania el tinc fet en els vincles que poso a baix però, en castellà, i em sembla que s’entén prou bé. Aquests del Govern Central estan ben guillats en voler carregar contra l’Església i més els valdria tenir en compte l’escena del Quixot quan diu “con la Iglesia hemos topado, Sancho”, per si de cas i pel que pugui venir de l'emprenyada dels Deus. En tot cas, aquesta assignatura és totalment innecessaria perquè la moral que predica ja està inclosa en la mateixa assignatura de l’Ètica que, pel que és veu els ha fracassat rotundament, i els han sortit la mainada encara pitjor i més rebels que abans. Ara amb L’Educació p.Ciutadania han volgut fer costat al col·lectiu gai sobretot per fer bona urnada de vots en les generals properes. Només espero que perdin les eleccions del Març y no tornin a aparèixer fins bastants dècades, aquests socialistes. El govern d'en Zapatero és el pitjor que hem tingut després de Franco.

http://silverigar.blogspot.com/2007/07/educacin-p-ciudadana-2.html -2

http://silverigar.blogspot.com/2007/07/educacin-p-ciudadana-1.html -1