19.1.08

Sarkozý, Religiò, Avions, Creacionisme

Llegeixo avui l’article d’en Foix a La Vanguardia, diu que Sakozý ha fet unes declaracions donant a entendre que en el futur se’ns presenta la panoràmica d’unes societats molt religioses fins hasta pels descosits i que als governs els convé ser respectuosos amb les diferents religions i especialment aquí en Europa ens cal tenir cura de la nostra, la Cristiana. Això es una sorpresa de contrast venint d’en Sarkozý ja que, aquest personatge tan guapo tot i ser un president d’indiscutible intel·ligència no deixa de ser un faldiller a l’hora d’empaitar ties bones tal com ha demostrat amb la Carla Bruni que la va conèixer fa quatre dies. Però per més contrast encara, llegeixo en un article d’en Burxeta que surt en Blogs-Foc-Nou que, el més natural que pot passar en les noves generacions es la pèrdua de religiositat i encara millor que així sigui perquè hi ha massa folclore barrejat amb la Religiò, però el contrast aquesta vegada es per l’autor de l’opinió que no es precisament un faldiller empaitador de ties com el Sarkozý sinó un capellà célibe plenament en exercici del seu càrrec. Per més contrastes en aquest tema de la Religió, impossible. ------------------------------------------------------------------------------------------------
Afeccionat com soc al morbo de veure avions estavellats, (m’agrada per la qüestió tècnica aeronàutica dels materials emprats i no pas per les víctimes) he vist les fotos de l’accident a l’aeroport de Heathrow i resulta que l’avió va tocar terra molts metres abans d’arribar a la pista i amb la patacada de les rodes al terra va perdre una part del tren d’aterratge i l’altre part del tren de l’esquerra fins i tot va atravessar l’arrel de l’ala esquerra sortint per dalt, on es poden veure els hidràulics de les rodes que sobresurten fins a mitja altura del sostre de l’avió, realment els pilots han d’anar molt en compte quan toquen terra al aterrar, poden donar el cop massa fort i la maquinaria es pot trencar, la tècnica dels avions no te rés de divina sinó que és humana per molt que alguns fanàtics de l’Humanisme ho creguin a l’inrevés. -------------------------------------------------------------------------------------------------
He llegit el llibre L’ATLAS DE LA CREACIÓ que recomano en l’encapçalament dels meus blogs i l’he trobat extraordinari ja que ens posa les proves palpables de que l’Evolució no va existir mai, per exemple posa la foto d’una sargantana fossilitzada de milions d’anys al costat de la foto d’una sargantana actual i no s’hi veu cap diferència morfològica, son ben iguals els animalets, els de milions d’anys endarrera i els d’ara. Es d’agrair que aquest autor musulmà hagi publicat aquest llibre en el qual s’hi haurien d’emmirallar una bona colla dels intel·lectuals catòlics que han acceptat l'Evolucionisme només per quedar bé amb la Ciència majoritaria. -------------------------------------------------------------------------------------------------
Comencen a fer servir el latiguet del Creacionisme per clavar fuetades a destre i sinistre, han sortit unes declaracions de no se quin capitost socialista criticant a les famílies que s’oposen a l’Educaciò Per La Ciutadania, dient que també hi hauria el perill de que després demanessin l’ensenyança del Creacionisme en les escoles. Realment no se que deu tenir el Creacionisme que els faci tanta rabia, potser es que haurien de canviar de creure en la divinitat de l’Home per creure en la divinitat del Deu.

10.1.08

Ara Va De Copy Paste

(Tinc permís per haver copiat el text que poso, llegiu i que us aprofiti que son quatre dies.)

Declaració d’E-Cristians.

Sobre l’actitud del govern espanyol i el PSOE davant la presència pública dels catòlics.

1. El proppassat diumenge dia 30 de desembre es va realitzar a Madrid una gran concentració catòlica a favor de la família i els seus drets. En el transcurs de la mateixa es van produir un gran nombre d’intervencions, part de les quals varen ser crítiques amb la legislació que sobre la família ha dut a terme el govern de Rodríguez Zapatero.
2. Aquestes crítiques no contenien cap element de novetat sobre la posició de l’Església. Només cal recordar les grans manifestacions sobre la família, i l’ensenyament realitzades a Madrid, i el gran acte al Palau d’Esports de Barcelona.
3. El govern i el partit socialista han reaccionat en uns termes perillosos per a la democràcia. No pel fet ben legítim de respondre a les crítiques, sinó per l’orientació principal que li han donat. En un estat de dret és una aberració negar el dret a manifestar el propi punt de vista sobre les lleis aprovades. En un regim democràtic les lleis poden ser objectades, demanada la seva modificació, i mobilitzant-se en aquest sentit. Negar aquesta possibilitat correspon a una concepció totalitària. El propi partit socialista en l’oposició ha desqualificat amb duresa lleis democràtiques aprovades, com la LOCE en ensenyament, i quan ha pogut l’ha derrogat.
4. En una societat democràtica l’imperi de la llei i la primacia de la societat civil són condicions necessàries. El govern i el PSOE, no poden negar el dret a manifestar-se políticament, restringint-lo només a si hom es presenta a les eleccions. Aquesta és una visió pròpia de la partitocràcia, que ofega i discrimina a aquells sectors de la societat civil que volen opinar en termes diferents als del poder.
5. Pel govern i pel PSOE a la vista de les seves declaracions i actius, no té cap valor la presència pública i crítica de centenars de persones. Això és ser prepotent.
6. El PSOE vol callar l’Església quan no coincideix amb la seva política.
7. El PSOE ha d’entendre que determinades lleis com les impulsades pel govern de Rodríguez Zapatero, estranyes, i insòlites a tot l’occident, han de tenir un cost polític important. Espanya és avui una anomalia. Perquè:
a. La llei que va modificar el matrimoni homosexual, no es va conformar només amb això, sinó que va suprimir tota referència a l’home i la dona, al pare i la mare, substituint-lo pel concepte asexuat de “cònjuges”, i “progenitors”. L’home i la dona com a tals han estat exclosos del Codi Civil. És una brutalitat que no ha seguit cap altre país al món, ni tant sols els tres que varen legalitzar el matrimoni homosexual.
b. No és admissible que lleis com l’esmentada, que afecta al fonament del dret consuetudinari, s’aprovin per una ajustada majoria al Congrés, siguin rebutjades al Senat, i tinguin en contra els dictàmens del Consell d’Estat, i del Consell General del Poder Judicial. Lleis d’aquesta mena generen inestabilitat i conflicte sinó són aprovades amb un gran consens.
c. La nova llei sobre el divorci és única a Europa, i ha reduït el contracte matrimonial a no res. És l’únic tipus de contracte que pot trencar-se sense al·legar causa ni responsabilitat. Perquè allò que es consideraria una bogeria en l’àmbit mercantil o laboral, és vist com un progrés en l’àmbit de la família. El resultat és que Espanya s’ha situat al capdavant d’Europa en nombre de divorcis en només dos anys.
d. La família amb fills és el fonament del sistema de benestar. Malgrat aquesta evidència i les seves promeses electorals, Espanya continua a la cua d’Europa en ajuts a la família.
e. Espanya incompleix de manera massiva i general la seva pròpia legislació sobre l’avortament, fins l’extrem de convertir-se en el centre d’Europa dels avortaments il·legals. Acusem directament al govern de col·laborar de manera necessària en aquesta il·legalitat. Avui ja 1 de cada 10 dones en edat fèrtil avorten, en algunes comunitats quasi 1 de cada 5, i això només amb les dades oficials que subvaloren de manera escandalosa la realitat. Per a un país que té com amenaça més gran pel seu futur –immigració inclosa- la crisi de natalitat, aquesta política pro-avortista és un suïcidi col·lectiu.
f. El país, les famílies, mestres i professors viuen la crisi tremenda de l’ensenyament. El govern no ha fet res de positiu per a millorar la situació, i a més ha estimulat conflictes innecessaris amb la classe de religió i l’Educació per a la Ciutadania.
g. Espanya és un dels pocs països del món que no ha respectat la moratòria sobre tot tipus de clonació demanada per Nacions Unides, fins arribar a una posició de consens. El govern Zapatero escolta les Nacions Unides en allò que li convé.
h. Les campanyes públiques d’informació i educació sexual són contràries als principis de l’Organització Mundial de la Salut, i de l’anomenada posició de consens del món científic, feta pública per The Lancet, basada en els denominats criteris A, B, C, sigles en anglès de l’abstinència o retard en l’inici de les relacions sexuals; fidelitat a la parella i no promiscuïtat; i preservatiu. El govern ho basa tot en l’últim punt, el preservatiu, alhora que incita a les relacions sexuals des de l’adolescència. El resultat és el creixement de les malalties sexuals i l’avortament, sobretot en adolescent i joves.
8. E-Cristians fa seves totes les opinions fetes públiques en la concentració de Madrid, i censura l’actitud del govern i del PSOE per incompatible amb la democràcia.
9. E-Cristians crida a totes les famílies, homes i dones, a participar en el Gran Acte que tindrà lloc el proper 27 de gener, a les 10,30h. al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona “Per la vida, la família i la llibertat. Units podem!!!”


Secretariat E-Cristians
7 de gener de 2008