23.1.09

El Discurs De N'Obama, Réplica

El discurs de l'estrena presidencial de n'Obama, replicat per en Silveri Garrell i aplicat als problemes actuals de Catalunya: ----------------------------------------------------------------------------------------------
-----No crec en aquesta "incapacidad col·lectiva", més aviat la incapacitat es del col·lectiu reduit dels que remenen les cireres, però no del col·lectiu general dels ciutadans.
----- La propera generació hauria de "rebaixar" mires mirant preferentment cap a baix als més humils, i no, "aixecar" les mires mirant cap a dalt als més encimballats .
-----Suposo que això de "no protegir estrets interessos" deu voler dir el que ja sabem de no afavorir els sous dels banquers, com a primícia urgent del moment present, encara que ho podem allargar però, segur que als humils no els toca rés de la propietat dels "estrets interessos".
. --- El govern si que serveix per quelcom, el problema es saber si els que governen als que governen que com ja sabem son els banquers, serveixen per quelcom o s'haurien de reciclar.
-----O doncs, en quant als diners públics, perquè posen tantes ambaixades de Catalunya a l'estranger amb aquests pressupostos monumentals ??, no n'hi hauria prou amb quatre pagesos amb barretina??.
-----Se suposa que qui governa ja te l'ull ben atent però, amb preferència ben atent a guanyar les properes eleccions, el demés és secundari per desgracia.
-----Per opinar de l’Economia s'ha de ser economista de carrera però, per fer rendir certs diners que és regalen tothom pot opinar. Caldria afavorir als humils però com que la majoria no tenen feina es una ocasió per fer-los treballar amb tot el temps que disposen lluire anant a classe per formar-se a canvi del menjar de Càrites, es un detall económic que ens passa desapercebut.
----Això d’"oportunitats per a tothom" em sona a conte xinés, no hi poden haver "oportunitats" sinò hi ha feina a mansalva, hem de començar donant llocs de treball encara que sigui de xivats de cantonada per evitar lladres.
.----En quant a les energies malbaratades, que regali la Generalitat més facilitats per posar energies alternatives especialment les solars, ara que diuen que les ajudes en subvencions han baixat.
----Estic d'acord amb els VALORS que diu que son molt antics i vells per fer front a reptes que son nous i que aquests valors s'haurien de conservar. Doncs, ja ho tenim solucionat: en lloc de matrimonis d’homosexuals en direm lleis de parelles, i que sols tinguin avantatges fiscals les parelles d’home i dona, i encara més, en el diccionari català conservar la definició de MATRIMONI tal com ha sigut fins ara.

20.1.09

Israel I Hamas


La millor imatge que he trobat que amb ben poca cosa diu bastant de quins son els uns i quins els altres. Els de Hamas tenen l'estratagema de escudar-se darrera les dones, les criatures i els civils, per impedir que els israelites bombardejin els seus edificis. Perque després ens surtin tota la parafernalia socialista espanyola cridant pels carrers i atacant contra el poble jueu que te tot el dret a defensar-se. Però com ja he dit en algún altre artícle, en el moment actual a Israel li resulta molt més difícil vèncer als seus enemics perquè la guerra que fa ja no és contra els pobles idòlatres sinó contra els pobles que també creuen en el mateix Deu encara que l'anomenin Alà. Abans en els capítols bíblics de l'antiguitat quan els israelites assatjaven una ciutat per conquerir-la als seus enemics tocaven quatre trompetes i s'ensorraven els murs de les ciutats com per art de magia (per miracle), però aquests miracles només resultaven quan els seus enemics eren febles en l'aspecte espiritual pel fet de ser uns idòlatres que adoraven a uns deus amb forma d'animals molt lletjos. Però actualment ja no valen les trompetes de Jericò, ara els Deus demanen una altre opció....¿¿tal vegada la conversió al Cristianisme dels mateixos jueus????

7.1.09

La Bruixa Emprenyadora


Com alguns navegants de la Xarxa ja haureu notat, ens apareix de tan en tant un anunci on hi ha una bruixa molt lletja amb una dalla que en el moment de passar el nostre ratolí dintre de l'anunci se sent una veu cridanera que riu "ooooJajajajajajaja", de manera tétrica, fent l'ullet, i a sota un ròtul ens invita a fer un estudi personal de la nostra vida per endevinar el dia i moment de la nostra mort. Realment es un anunci publicitari que no entenc com les lleis vigents el permeten ser present a la Xarxa tot i que, només és propaganda de la bruixeria en general sense fer referència a cap empresa concreta. Per causa d'aquest anunci que surt contínuament i és de molt mal gust he tret la publicitad dels mes blogs ja que, aquesta mena d'anuncis com també els anuncis del Tarot son molt difícils de filtrar amb el procediment de Google-Adsense. Per molt que els filtrèm tornen a aparèixer amb un nou codi de vincle associat, i cada vegada canvien el codi de vincle com si fòssin uns virus que evolucionen per sobreviure al sistema immunològic que els ataca. La publicitat a Internet actualment es un problema: hi ha massa bruixeria, massa homosexualitat, massa tarot, massa prostitució. Ens trobem que fem un escrit dient alguna cosa contra els matrimonis homosexuals i com que el sistema d'Adsense de Google és automàtic fa sortir en la nostra página anuncis de material relacionat amb les paraules claus de l'escrit que en aquest cas es la paraula mateixa "homosexuals", i després ens trobem que mentre fem una apologética contra matrimonis homosexuals, per la columna lateral ens surten anuncis de contactes gais. Realment és un problema molt emprenyador i per aixó he optat per treure els anuncis de moment. A veure fins quan haurèm d'aguantar la bruixa cridanera de la dalla, me la trobo fins i tot en la sopa.