12.3.13

El Nou Papa, Com El Voldria Jo

El nou papa hauria de ser ben pragmàtic, donar una volta sencera a la truita i fugir de la papalatria. Hauria de tancar-se al despatx rodejat de paparàm i dedicar-se només a posar signatures. Hauria de DELEGAR les feines de representació pública eclesial als seus subordinats els “curials” que per algun motiu son nombrosos al Vaticà. Hauria de fer vida de monjo de clausura donant a entendre que la Pregaria Contemplativa es el millor tresor de l’Esglesia, i no, tal com han fet els papes anteriors que s’han dedicat a viatjar i a exibir el tipus en públic. Hauria de portar una barba de tres setmanes i un habit de franciscà. Hauria de repartir la feina amb els curials quan s’han de visitar personatges presidents de nacions, fent veure que a on hi ha un representant de l’Església allí hi ha Crist, sense que un “papa” sigui imprescindible. En poques paraules, el meu tipus de papa preferit seria el papa que renuncies a fer de papa en el model mediàtic que s’ha portat fins ara des de Pau VI que va començar a sortir del Vaticà. Per eliminar la “papalatria” cal eliminar la figura exibicionista del papa. Estic impacient a veure si amb els meus gustos encerto el nou papa que espero.

6.3.13

El Ministre i Els Gais

El ministre Jorge Fernandez Diaz va tenir la valentia de dir que els "gaimonis" no aportaven ciutadans al mon fent la natural renovació de l'espècie humana i per tant no havien de ser tant protegits amb la legislació com ho son els matrimonis de mascle i famella.  Ja no cal mencionar que la majoria sorollosa de tota Espanya se li ha llançat directe a la jugular. Pero el mes curiós que vull demostrar amb aquesta nota es que en l'article que li han dedicat a les pagines de La Vanguardia Digital només han deixat publicar els comentaris que son crítics contra el ministre, i han censurat de manera radical tots els altres comentaris que el feliciten. No es broma, ja que també hi he posat un comentari meu que no ha sortit publicat, de tot el qual em queixo i que se'n diu CENSURA. Estem en una democracia que pateix censura amb poca diferència de quan governava el Franquisme, encara que en temes de naturalesa diferent. De comentaris enviats a l'article felicitant al ministre podem estar segurs que els lectors de La Vangardia n'han enviat molts com es d'esperar en un tema tant "picant" però,  ja podem comprovar perfectament que no n'apareix cap, i tots s'han esfumat misteriosament.  Aquí l'article i a la part baixa de l'article surten els comentaris que a vegades s'ha d'esperar una estona perque apareixin.

3.3.13

El Nou Papa

Estic molt interessat en experimentar com serà la linia discursiva del nou papa, i tinc els meus motius molt especials. Acabo de comprar un llibre escrit per dos profesors de matemàtiques que posa en dubte el mateix moviment de la Terra, de rotació i traslació en torn del Sol. Des del temps de Galileo es va posar de moda i és va acceptat majoritariament que era la Terra la que girava i no la volta celestial, i dic es va posar de “moda” perquè tot el que es posa de “moda” es converteix en un “dogma” encara que en aquest cas en un “dogma” cientific, però amb repercussions cent per cent religioses i bíbliques en el cas que ens ocupa de la Fe Cristiana. El que passa referent a la millor “prova” que existeix de que la Terra és belluga que es el Pèndul de Foucault, les conclussions es poden interpretar de dues maneres segons el punt de vista que vulguem adoptar, ja sabem allò de l’Einstein de que “tot es relatiu”, però la Ciencia Oficial quan interpreta el Pèndul De Foucault no empra el latiguet de la relativitat de l’Einstein sinó que empra ja d’entrada sense discutir el “dogma” cientifista (no científic) de que es la Terra la que gira, i punt. El mes curiós d’aquest tema es que no hem sentit a dir encara mai per boca de cap papa de Roma des de Galileo que, les suposades “proves” del moviment terrestre no son tant valides com els altres "sacerdots" de La Ciencia Oficial ens volen fer creure. Podeu trobar el llibre aqui http://creacinseisdas.blogspot.com.es/2013/02/libro-sobre-geocentrismo.html i si el voleu comprar per Internet escanejeu “sin embargo no se mueve” i sortira la web de l’editorial.