23.2.17

Planetes Nous Descoberts

 Vaig tenir al Facebook una conversa molt interessant sobre altres planetes habitats, aqui la poso:
Silveri Garrell Comes
Silveri Garrell Comes No ho crec perque la Vida ve de Deu segons La Bíblia el llibre mes famós, la Vida queda fixada al nostre planeta amb dos pares primigenis Adam i Eva molt guapos, no pas a altres mons exteriors. Van cremar a la foguera a'n Giordano Bruno per revolotar amb aquestes idees de vides exteriors planetaries. Porta el problema teològic de ¿quants papes hi hauria?, ¿quants cristos?, i etc, fins al punt que el nostre cervell es torna boig amb aquesta multiplicitat de mons, per això el van cremar perque desestabilitzava la governabilitat exercida pel Clero d'aquell temps que tenia molt poder polític i gracies això feia de contrapès a l'Islam. Si el Clero Catòlic no hagués tingut tant poder a l'Edad Mitjana, ara les nostres dones portarien vel i hauriemn d'anar a resar a les mesquites obligatoriament.
 · Responder · Compartir · 20 de febrero a las 10:18 · Editado
Josep S
Josep S Silveri Garrell Comes, se que ets molt religiòs i creient, pero el avanços en ciencies, xoquen frontalment en les creences d'abans. Personalment, com ja he dit en varis dels meus escrits d'investigació, sòlemen crec en el Deu que hi ha dintre meu, es dir, en el meu Jo Superior.
 · Responder · Compartir · 1 · 20 de febrero a las 13:46
Silveri Garrell Comes
Silveri Garrell Comes Josep S El "jo superior" el veig associat a l'egoisme, allò de "sols penso per mi i procuro per mi". Ens hem d'obrir als altres i si no hi ha Deu que valgui tot esta permés: robatori, corrupció, assassinat, etc. Sense el Deu que ens estima i també ens castiga no hi pot haver "els altres" que valguin, sol val el nostre egoisme interior, el nostre "jo", i punt. La Ciència es un succedàni de Deu, de tal manera que amb el temps posaràn els potents ordinadors futurs dintre dels temples i ens obligaràn a fer-lis genuflexions. No m'allargo mes perque ja esta penjat tot a la Xarxa.
 · Responder · Compartir · 20 de febrero a las 15:39
Josep S
Josep S Silveri Garrell Comes , estèm en mons diferents, la llum interior meva, no m'enganya, pot ser perque els que l'hem vist, desprès de l'acte de contrrició, quan t'envas al altre costat del vel, veiem la vida d'un altra mena.
Silveri Garrell Comes

Silveri Garrell Comes Tot es segons el cristal en que mirem, les ulleres que ens posem. De fet la "religió" entre cometes dels Crop Circles també condueix als seus fidels a fer pregaria, ho he vist en alguns visitants a dintre de les figures estampades en els sembrats que aixequen les mans o es posen en postura lotus. Això també es religió, encara que tira cap al "sincretisme".Tinc un article al blog sobre posar-se ulleres http://silverigarrell2.blogspot.com.es/2015/01/aprendre-pensar-biblicament.html...febrero a las 4:51 · Editado
Josep S
Josep S La oració te molta força i es un dels mitjans de comunicació mès potents amb el Creadors i es per aixó que molta gent estèm enviant Energía Positiva, a fi de neutralitzar la Negativa, que la tens, i a dojo, en tots els mitjans a l'abast de la Élite.
 · Responder · Compartir · 21 de febrero a las 9:24
Silveri Garrell Comes
Silveri Garrell Comes Josep S Sols que, això d'Energia Positiva no es gaire poètic per fer-li música i versos amb un cor apassionat. En el cas de la Religió Cristiana es el Deu i el seu Esperit Sant que emplena l'Univers i ja es mes impactant com a Bellesa amb B. Els poetes, els pintors, els músics, tots cerquen la Bellesa amb B, i això de l'Energia Positiva, sembla una teoria fisica que no pas un model en que emmirallar-se.
 Compartir · 21 de febrero a las 10:53 · Editado